Un dia de caiac

Avui hem arribat al club nàutic sobre les 8:45 com sempre. Seguidament hem entrat a la aula i ens han preguntat quin vent bufaria avui i de quina direcció vindria, i hem respost que bufava vent de tramuntana direcció nord.

Després ens han explicat quina seria la activitat de avui que avui com que era un dia que bufaria poc vent i la mar estava més o menys correcte per anar amb caiac .  Ens han explicat on anirem i que farem després ens hem posat en parelles de 2 persones per anar al caiac els hem preparat i hem anat a esmorzar. Quan hem acabat d'esmorzar ens hem canviat per anar a l’aigua i a les 10 hem agafat els caiacs i els hem posat a l’aigua per sortir. Hem sortit del port tots els caiacs i hem reagrupat el grup al espigó per anar direcció les illes Medes quan estavem allà a les illes ens han dit que anirem rodejar les illes Medes.

Un cop les hem rodejat hem tornat a al punt on estavem al principi i hem fet 2 jocs .El primer joc ha sigut fer una carrera desde on estava la zodiac fins a una roca que deuria estar a uns 50 metres de la zodiac . Després l’altre joc consisteix en fer 2 grups de 6 caiacs  eren uns relleus però amb unes preguntes per el mig. Anaves fins una roca que deuria estar a uns 20 metres tornaves i et feien una pregunta per exemple que es el que trenca mes caps de un barco i si encertes la pregunta segueixes endavant i no t havies de quedar allà fins que encertessis i lo mateix amb els nusos et feien fer un nus i si no el feies no seguies endavant i si el feies si.

Quan hem acabat aquests jocs hem estat uns 10 minuts per allà amb els caiacs i després hem tornat cap a port i hem rentat els caiacs i ens hem anat a dutxar. Hem menjat alguna cosa i hem anat a fer estiraments hem acabat de recollir ho tot i hem marxat cap a casa.


Joan Boada.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortida Quermany BTT

La meva activitat preferida