DE RUTA CAP A L'ESTARTIT

Som dijous i avui toca ruta. Al matí hem fet una hora de medi natural i una de seguretat i supervivència. A seguretat i supervivència hem introduït el pròxim tema. Hem fet diferents grups, ja que aquest tema el farem d’aquesta manera. Cada grup haurà d’explicar un dels punts de supervivència i auto-rescat a la muntanya. Tractarem el tema de com potabilitzar l’aigua, com cuinar i què menjar, les pernoctacions com els vivacs, els refugis i el material que s’ha d’utilitzar a l’hora de dormir a la muntanya.

Quan ha acabat l’hora hem fet el primer pati i llavors ja hem començat a caminar. Avui era l’últim dia que presentàvem les nostres rutes. L’itinerari d’avui era direcció l’Estartit. L’anada la fèiem l‘Àlvar, l’Éric i jo i de tornada el grup de l’Aleix, en David i l’Edgar. 

La temàtica de la nostre ruta ha estat la ruta del Vent així que hem seguit un bon tall d’aquesta. Realment hem tingut sort perquè fer una ruta per aquella zona no és molt difícil, ja que l’entorn ajuda molt a que no sigui avorrida ni es faci cansada. El primer waypoint que hem explicat ha sigut per contextualitzar i conèixer una mica què és la ruta del vent. Llavors hem explicat que eren els forns de calç i els eixarts que es van trobant pel camí. Hem anat tirant fins que hem arribat al mirador de l’Estartit.

Allà ha agafat el relleu l’altre grup i hem tornat fins a l’institut. Crec que les rutes han anat prou bé i ha fet molt bon dia.



Laia Teixidor

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortida Quermany BTT

La meva activitat preferida