Anem al Quermany

Hola, sóc l’Akele Cortal i l’activitat que m’ha agradat més aquesta setmana ha sigut la sortida amb bicicleta. 


Com cada dimarts fem una ruta amb bicicleta i aquesta setmana hem anat al Quermany gran. El Quermany gran és una muntanya que està entre Pals i Begur.

Vam sortir cap a les 10h del matí de l’institut i un cop atravessat el pont vam continuar per la mota dreta del riu fins Gola del Ter. Un cop allà vam agafar un camí cap al Camping Delfín Verde (on vam parar a fer el 1r esmorzar) i després un altre en direcció a Pals per arribar al Quermany gran.


Gran part de la ruta va ser per camins plans, però l’últim tram del camí, just el que ens portava cap a al Quermany Gran era de pujada. Abans de pujar els professors ens van fer una explicació i després vam començar l’ascens cap a Quermany Gran. Aquest va ser una mica accidentat, ja que a mig camí un company (en Roger),  va perdre el pedal un parell de cops, i fins que no vam arribar a dalt no van poder solucionar definitivament el problema.


Un cop a dalt de tot, vam fer el 2n esmorzar i de seguida va ser hora de baixar per tornar a l’institut. En Max (que a poc a poc no anava) va caure, però per sort no es va fer res seriós. 

Quan faltava poc per arribar a l’institut va caure també en Joan quan l’Ivan se li va creuar pel mig. 


Va ser una ruta molt divertida i llarga de fer, de moment és la que més km hem fet.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortida Quermany BTT

La meva activitat preferida