RUTA GUIADA PEL ROCAMAURA



Aquesta setmana ha sigut una setmana curta, ja que la vam començar al dimecres i ha sigut la primera setmana després de les vacances de nadal, cosa que s’ha notat ja que estem tots en baixa forma física.

Parlaré del dia 9 de gener del 2020, ja que per mi ha sigut el dia més divertit de la setmana, el que hem fet aquest dia ha sigut anar a l'Estartit i hem fet una guia turística amb una guia del museu de la mediterrània la qual ens ha explicat moltes coses sobre l'Estartit i les comarques de l'alt i el baix Empordà, el recorregut que hem fet amb aquesta guia ha sigut pujar al Rocamora i des d'allà ens ha explicat moltes coses interessants sobre la història de l'Estartit, després hem anat al cim que hi ha al costat del Rocamora i finalment hem tornat a baixar a la platja de l'Estartit. Ha sigut una excursió molt interessant i la qual ens ha donat molta informació sobre el nostre territori. Després de l'excursió hem tingut un temps lliure en el qual a part d'esmorzar hem hagut de fer un dossier sobre el que ens ha explicat la guia. Finalment hem tornat a l'institut i ens han presentat el que farem aquest 2n trimestre a l'assignatura de senderisme. Una divertida anécdota d'aquest dia és que el dia abans en Carles ens havia dit que aniríem a un museu i com que ens vam pensar que no caminaríem la majoria de nosaltres vam anar amb roba no gaire adequada per fer esport com ara sabates de sola plana i texans.

A part d’aquest dia a la setmana només hem fet dos dies més el dimecres 8 en el qual hem anat a l’hípica i el divendres 10 en el qual hem fet AGE, FOL, dinàmica de grups (el lib dub) i fonaments. Ha sigut una setmana curta i divertida.


Miquel Juanola Barrera

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortida Quermany BTT

La meva activitat preferida