Burricleta

Era l'últim dimarts que fèiem bici aquest trimestre i en Carles portava una setmana diguent-nos que ens tenia una sorpresa preparada. Tothom estava pensant què podia ser però ningú ho va endevinar.
La classe va començar amb una explicació d'un coordinador del club ciclista Baix Ter. I tot seguit vam haver de fer grups de 4 per començar a fer un treball del segon trimestre. Quan va acabar el primer pati, en Carles ens va dir quina era la sorpresa i era anar amb burricleta. Vam agafar tots les bicicletes i vam anar a l'empresa Occitània. Allà ens esperava dos nois que serien els encarregats de fer-nos la sortida guiada. 
Primer ens va explicar com funcionaven les burricletes (motor, pes, claus per encendre...), després cadascú va agafar una burricleta i la va provar per agafar primeres sensacions. Tot seguit vam començar la sortida guiada.
Va ser una experiència molt divertida però no ens va agradar que la sortida que vam fer ja la havíem fet un dia amb en Carles però tot i això va ser un dia molt divertit.

Oriol Gusó

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortida Quermany BTT

La meva activitat preferida