RODAESPORT 2019

Aquest passat dijous 28 de novembre, els alumnes del CAFEMN va contribuir en el Rodaesport organitzat per les escoles de primària. Els alumnes de 5è de primària de les escoles de Torroella, van venir a practicar 2 esports en les instal·lacions esportives. 

Els esports eren ultimate i colpbol, dos esports mixtes amb molt valors positius que a través de la práctica ensenyem als nens/es. Els alumnes del CAFEMN hem ajudat fent d'arbits i entrenadors. 

Ens vam dividir entre els camps de futbol i el pavelló. En els 2 camps de futbol vam jugar a Ultimate, aquest esport tracta de passar-se un disc entre el nostre equip I arribar a la línea de fons de l'altre camp mentres l'altre equip ens defensa. 
Al pavelló vam practicar el colpbol, aquest esport tracta de marcar gol en la porteria del rival, però la pilota només la podem colpejar. 

He triat aquesta activitat ja que penso que va estar molt bé per començar a iniciar la direcció de grups i el tracte amb el públic, i a més aprendre 2 nous esports plens de valors que ens incrementem a nosaltres mateixos.  Adrià Font.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortida Quermany BTT

INFORMACIÓ PEL CURS 2020/21 DEL CFGM DE CONDUCCIÓ D'ACTIVITATS FISICOESPORTIVES EN EL MEDI NATURAL