Sortida BTT fins a Pals



El dimarts de aquesta setmana teniem ciclisme, la primera hora la vam dedicar a canviar els pneumàtics de les rodes, per preparar l’examen pràctic.
Quan ja casi havíem acabat va venir la TV Costabrava per gravar-nos, ja que aquest és un cicle que només hi havien 25 places i hi havia molta gent apuntada. 
Després de que fessin unes preguntes al professor i a alguns alumnes vam sortir camí cap a Pals. Vam fer una parada a la gola del ter. Vam estar 5’ parats, i vam seguir amb la ruta. Llavors ja no vam parar més fins a un poble abans de pals, que va ser on vam fer el pati per menjar, i descansar una mica. 
Quan vam seguir amb la ruta vam arribar a Pals, vam passar per un carrer estret amb escales, i un alumne va trencar la cadena, aix va fer que ens haguéssim de parar per arreglar la cadena, vam estar 15’ mes o menys parats.
Quan vam seguir vam arribar a l'església de st.Pere.
Després vam començar a anar cap a l’institut, però una alumne va trencar el canvi. Ens vam dividir en dos grups perquè hi havien alumnes que tenien que agafar un bus. Al final vam arribar bé perquè els alumnes poguessin agafar el bus.
Va ser una ruta molt planera, però que va ser prou divertida gràcies a la tramuntana que feia.




Eudald Fabrellas Ros  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortida Quermany BTT

La meva activitat preferida