Ruta al Rocamaura

15 d’octubre de 2019

Aquesta setmana degut a les vagas que s’han fet només hem pogut realitzar 2 activitats de les que solem realitzar. Les activitats que vam poder fer van ser BTT que es la que us explicaré i hípica.

El dimarts 15 d’octubre vam anar fins al Rocamaura (Estartit) la ruta que vam fer va ser de 2 hores i 45 minuts pedalant tot i que en total vam tardar 4 hores i 15 minuts ja que durant el trajecte vam punxar 12 vegades i vam haver d’anar parant a canviar les rodes. La ruta era de uns 30 quilòmetres ja que un cop vam arribar a l’Estartit i vam pujar la muntanya a l’hora de tornar vam anar casi fins l’Escala, després vam anar a sobrestany, després a Bellcaire, Ullà i ja per acabar i 4 hores després vam arribar al lloc on haviem començat completant una ruta circular.

Durant la ruta ens vam trobar petits obstacles que vam haver d’anar esquivant i superant. El primer obstacle que si que va ser una mica complicat i encara més si li sumaves que estava moll eren totes les pedres i roques que hi havia a terra ja que el nostre grup amb el que anavem hi havia algunes persones que tenien petites dificultats a l’hora de passar les pedres i si estaven molles encara costava mes ja que depenent de com l’enganxaves relliscaven una mica. L'últim no es que sigues un obstacle sinó és que vam tenir mala sort i com ja he dit abans és perquè vam punxar 12 vegades i això va fer que el ritme no fos el que ens hagués agradat ja que cada poc temps ens havíem d’anar parant a canviar les rodes i això va fer que en pocs moments agafessim el ritme que ens hagués agradat a tots en general.

Marc Daussà

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortida Quermany BTT

La meva activitat preferida